Fit Body and Soul

Hos Fit Body and Soul arbejder jeg med det hele menneske, den indre motivation, velvære, kropsforståelse, sundhed, livsglæde og livsenergi.

Det hele menneske

Jeg arbejder ud fra 3 perspektiver:

 1. Den mentale del – Sjæl
 2. Den fysiske del- Krop
 3. Den spirituelle del – Ånd Det er de 3 dele, der udgør det hele menneske.


Hvis man vil skabe varige forandringer i sit liv – lige meget om det er af fysisk eller psykisk karakter – så er det en fordel at arbejde fra og med en indre motivation. For at gøre det, er nødvendigt, at komme hele vejen rundt og få sjæl, krop og ånd til at samarbejde. Når alle systemer i kroppen samarbejder og den indre motivation er tændt, så begynder man at gøre ting – ikke fordi man skal – men fordi man ikke kan lade være. Så er det jo selvsagt en del nemmere at nå ens mål.

Den mentale del

Her arbejder vi med tankerne – selvtillid og selvværd. Hvad er det for nogle begrænsende og drænende tanker og vaner vi har? Hvad fortæller vi os selv? Hvor begrænser vi os selv? Her bruger vi værktøjer som visualisering, mindfullness øvelser – motiverende samtale og positive bekræftelser (tanker)

Den fysiske del

Vi arbejder med kroppen – yoga, styrketræning og smidighed. Vi arbejder med hvad vi nærer kroppen med i forhold til kost og vitaminer. Vi arbejder med at mærke vores krop og dens behov – balancen imellem arbejde og hvile. Hvordan vi styrker vores krop, hvordan vi plejer og genoplader den (wellness).

Den spirituelle del

Her arbejder vi med det allerinderste – kernen i dig. Igennem healing kommer vi helt ned og ind i kroppen, hvor vi forløser gamle blokeringer og genskaber kontakten til dit indre kompas – vi får kontakt til mavefornemmelsen, altså at mærke og lytte indad. Vi afbalancerer dine chakraer, skaber balance i dit energisystem og genskaber din jordforbindelse. Her er der også mulighed for clairvoyant rådgivning.

Alle tre dele/systemer kan dræne eller tilføre kroppen/mennesket energi – alt efter om der er balance eller ubalance og om de samarbejder eller ej. Derfor er det essentielt for mig af få genskabt balancen hele vejen rundt, få systemerne til at samarbejde. På den måde bliver det samlede energioverskud væsentligt forstørret og lysten og evnen til at leve et aktivt og sundt liv, både fysisk og psykisk, bliver dermed opnåeligt og væsentligt nemmere. Vi opnår at komme i en god og selvforstærkende opadgående spiral, hvor vi tilfører os selv positiv livsenergi, velvære og overskud.

Fit Body & Soul’s Back to Basic forløb er til:

 • Dig, der har tabt gnisten og energien.
 • Dig, som ikke ved hvor du skal starte for at blive en
  bedre udgave af dig selv.
 • Dig, som har brug for at lære at koble fra og lade op
 • Dig, som gerne vil strammes op og lære dig selv og din krop bedre at kende.
 • Dig, som er ramt af fysiske skader, smerter, stress.
 • Dig, som tror at du ikke kan eller orker.

For vi kan alle sammen – lige meget vores udgangspunkt – blive en stærkere, sundere, gladere og bedre udgave af os selv.

Forløbene hos Fit Body & Soul er minimum 10 uger, hvor du mødes med mig 60-90 minutter, en gang om ugen. Værktøjskassen jeg bruger spænder vidt, men det nøjagtige program for forløbet bliver lagt i fællesskab med dig – alt efter dine behov – og bliver tilpasset undervejs. Min erfaring fortæller mig at behov skifter undervejs, og det vi troede vi havde brug for i starten, ikke altid viser sig at være det vi havde brug for i den sidste ende.
Vi starter altid indefra og arbejder med det mentale og spirituelle for at komme ned i kroppen – for at skabe balance, overblik og tilføre energi. Herefter begynder vi at arbejde med den fysiske del. Grundlæggende kan du forvente at få et træningsprogram samt én til én træning sammen med mig en gang om ugen – i form af styrketræning, yoga og smidighedstræning.

 • Kostvejledning
 • Healing
 • Nada
 • Clairvoyant rådgivning
 • Motivationssamtaler
 • Meditationsøvelser
 • Vejrtrækningsøvelser
 • Visualiseringsøvelser

De forskellige elementer

Fordele

I et forløb hos mig skal du ikke forholde dig til flere forskellige behandlere/terapeuter, for lige meget hvad der arbejdes med, om det er fysisk, mentalt eller spirituelt der arbejdes – så er det mig, som arbejder sammen med dig én til én i trygge og rolige omgivelser. Alle teknikker/metoder og programmer er lavet så du ikke er afhængig af ydre omstændigheder – du kan bruge alle øvelser hvor og når som helst. Du har mulighed for at arbejde videre selv – derhjemme eller alle mulige andre steder. Vi arbejder indefra og i takt med at energiniveauet øges fylder vi mere og mere på – mange bække små…….

Når du afslutter dit forløb kan du forvente at have opnået et større energi niveau, en stærkere og smidigere krop og et sind i balance. Du går hjem med en masse små og overskuelige værktøjer til at bibeholde det nye energi-overskud. En ny viden om dig selv, din krop og dit sind. Dermed har du fremadrettet alle muligheder for at videreudvikle dig selv – ikke fordi du SKAL – men fordi at du nu har energien og ikke kan lade være. Fordi det giver mening at være den bedste udgave af dig – hele livet igennem.

Jeg hedder Anne-Marie – jeg ser og arbejder med det hele menneske.

Jeg glæder mig til at se dig hos Fit Body & Soul